Inspirerende huiskameravonden

25€
Ondernemers een plek geven om jullie te inspireren met wat ze doen, dat is waar ik energie van krijg!
Vandaar de inspirerende huiskameravonden!
Inspirerende maandelijkse avonden telkens met het doel om jou te laten groeien in bewustzijn.
24 november deelt Joke van iNperfecta haar verhaal met jullie!
“iNperfect want niemand is perfect maar als we dieper kijken komen we tot de conclusie dat ons leven een perfecte weerspiegeling is van wat zich vanbinnen afspeelt.
Joke Ermgodts is 44 jaar, is gescheiden en alleenstaande mama van 2 kinderen.
Haar hooggevoeligheid bracht haar al vroeg in verbinding met de fijnstoffelijke kant van het leven. Het gemak om met energie te kunnen spelen, een grote interesse naar het metafysische en een enorme leergierigheid zorgden meer bewustzijn en inzichten.
Volgens Joke ontstaat ziekte uit een onevenwicht in het energetische en emotionele lichaam. Blokkades, trauma’s, genetische belasting maken dat we niet helemaal ons’zelf’ kunnen zijn. Maar wat is dat ‘zelf’ nu en hoe kunnen we onze blokkades, trauma’s en genetisch materiaal loslaten en de energie terug laten stromen? Dat en veel meer komt aan bod in deze lezing…
Joke legt uit wat haar cranio sacrale therapie voor jou kan doen, legt uit hoe we ons meer vrij kunnen maken van beperkende energie en hoe we ons pure zelf meer kunnen toelaten. Dit alles in combinatie met meditaties en tools om de eerste stappen te zetten naar een vrijer en gezonder leven. Kom jij ook?”
Inschrijven kan  via info@voelenleef.be of via ‘agenda)

Voel en Leef opstellingsdagen

125 € vraagsteller – 20€ representant

Tijdens opstellingsdagen heb je de kans om je vraag in te brengen met de hulp van representanten die in de energie gaan staan van je familieleden, een gevoel, een gebeurtenis, …

Het is een echt kado om op deze manier inzicht te krijgen in je belemmerende patronen.

Opstellingsdagen:

19/11/2022

28/1/2023

11/3/2023

Telkens van 9u30 – 13u00

Je bent welkom vanaf 9u15

Er is plaats voor 2 vraagstellers

Schrijf je in via de nieuwsbrief als je graag op de hoogte wil blijven van toekomstige datums.

‘als de tak wil bloeien, moet hij zijn wortels eren’

– Pacere Titinga –

Bewust ouderschap - deelcirkels

175 €
” Hoe meer bewustzijn je over jezelf hebt, hoe je je in het moment aanwezig kan zijn, hoe meer de ander kan ontspannen en zichzelf zijn”
– Sifra Nooter
“Nee, die beer mag niet mee in de GB!” het idee alleen al dat een 8 jarige zijn knuffel mee wou nemen in de GB deed mij doorflippen, dit was ik, 8 jaar geleden, moe, slechtgezind en het gevoel niet in mijn lijf te zitten maar constant in mijn hoofd.
Kinderen kunnen je kraakhelder laten zien waar je naartoe te kijken hebt, maar kan je de spiegel ook zien?
Tijdens deze deelcirkels gaan we niet werken rond opvoeding maar wel reflecteren hoe wij als ouder authentiek aanwezig kunnen zijn voor onze kinderen.
De thema’s waar we rond werken zijn o.a. projecties, ons innerlijk kind, zelfzorg, hoe was onze opvoeding, welk patroon is er ontstaan en wat geven we onbewust door aan onze kinderen.
We komen 1 x per maand gedurende 5 maanden samen.
Je kan je enkel inschrijven voor de ganse reeks zodat we een hechte groep kunnen vormen waarin het veilig is om te delen.
Je gaat jezelf beter leren kennen zodat je na deze reeks gegroeid bent in bewustzijn wat een effect zal hebben op je gezin en de mensen rondom je.
Waar? Kwamol 10 – Oostham
Wanneer? dinsdagavond 19u30 – 21u30
31/1 – 28/2 – 28/3 – 25/4 – 30/5 2023
Kostprijs? 175 euro
inschrijven kan via info@voelenleef.be
Je kan ervoor kiezen om in 2 delen te betalen, gelieve dit aan te geven in de mail.
Liefs
peggy